Foundry and MailChimp signup form


#1

I use Foundry but can’t find Foundry stack to implement HTML code into
So I have implemented MailChimp signup form in a standard RW HTML stacks.

When previewing everything looks okay, but when publishing layout format strange.

URL to PHP page Format wrong

I have tried to change from PHP to HTML, but not better - you can navigate to page from navigationbar in top (Kontakt HTML)

I have used excatly same code snippet from MailChimp on a page were I have used a theme from Weaverthemes, where no strange formatting appear Format OK

I wonder if challenge can be attributed to Foundry - it’s my first project with Foundry.


#2

There is not a Foundry HTML stack, as the Stacks plugin already comes with one when you purchase Stacks.

You must use a PHP file extension for pages that use PHP.

What do you see in particular that is not formatted correctly?
What part of the form


#3

Best way is to show the difference


Right picture is from Foundry project - as you see it doesn’t match left picture


#4

Hmmm… Below you will see a screenshot from the URL you posted above (http://cms-nemt.dk/page/hvem-hvad-er-gallerifredslund.php) that you said is using Foundry that you labeled as “Format Wrong.”

I checked, and that page is using Foundry and does look as it should. This is why I was confused.


#5

I see. In Safari and Opera it looks ok, but in Firefox and Chrome it looks like it doesn’t respond to CSS
Firefox is - supposed - the most used browser and Chrome is accelerating.
Safari is most on Mac and Opera is the best browser but not very used.

Whats most strange - on the “old” page, where I use a theme form WeaverThemes, it looks ok at all browsers???


#6

I’m afraid I’m not seeing the problem in Firefox either:

I’d check to make sure your cache is cleared and that your copy of Firefox is up to date. That said, I am not seeing that problem here.


#7

I found the reason.
For some reason Firefox block tracking (codesnippet from MailChimp) from THIS page but not from the other.
I’ve cancelled blocking but it’s strange, all the time I don’t remember having done with the other page.
But - IT’S the reason messing up my layout